Cine suntem?

Napotec Concept SRL cu sediul in Cluj-Napoca este o societate care are ca domeniu de activitate comertul cu produse industriale cum ar fi: rulmenti, curele, simeringuri, lanturi, vaselina etc.

Cu o experienta de peste 15 ani in comertul cu rulmenti, ne mandrim cu faptul ca detinem unul dintre cele mai mari stocuri de rulmenti din Romania. De-a lungul anilor am adunat in portofoliul nostru atat furnizori cat si clienti din aproape toate tarile din Europa.

De asemenea, stim foarte bine ce dificultati intampina o compania care are nevoie de produse industriale. Noi, cei din echipa Napotec, ne luam angajamentul sa suntinem si sa venim in intampinarea lor cu cele mai bune solutii.

Contacteaza-ne
depozit napotec
Ce spun clientii nostri
Rated 5 out of 5
Servicii excelente, magazin foarte bine aprovizionat in materie de rulmenti si nu numai, ceea ce nu au pe stoc iti aduc pe comanda in aceeasi zi sau maxim ziua urmatoare. Recomand!

Cosmin Hetea

Rated 5 out of 5
O gama foarte variata de rulmenti (inclusiv rulmenti auto), curele trapezoidale si simeringuri la preturi decente. Servicii de calitate. O sa mai cumpar.

Cristina Rebeca Cionca

Rated 5 out of 5
Personal amabil, preturile sunt bune, respecta clientii! O sa gasiti o gama variata de produse de calitate , atat in stock cat si pe comanda. Rulmenti, piese auto, uleiuri, curele si altele la preturi foarte bune. Recomand! Sunt foarte multumit !

Ghic Catalin

Rated 5 out of 5
Sunt foarte bucuros ca am avut ocazia in intalnesc unul dintre cei mai profesionisti oameni cu care am colaborat pe acesta parte de servicii auto. M-a ajutat foarte mult cu gasirea celor mai bune solutii pentru mine, si mi-a oferit solutii de calitate la preturi sub media pietei la ora

Demian Florin Cristian

ECHIPA NOASTRA
functie
DESCRIERE
functie
DESCRIERE
Back to Top